Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

REI omogoča ogromno zlorab

Eros: upoštevajte to, da podobno kot pri drugih znanostih ni dobro, da vsak vse ve … si predstavljate, da zna vsak osnovnošolec setaviti atomsko bombo, ali razviti plin, ki učiteljico tako zmede, da mu namesto nezadostne vpiše odlično oceno? REI omogoča ogromno zlorab, saj gre vendar za razumevanje našega uma in nekateri na tej strani (ki se morda niti ne oglašajo) redno prežijo prav na takšne informacije. ena takih zaželenih stvari je način, kako doseči zaljubljenost pri drugi osebi. REI to omogoča v nepredstavljivi učinkovitosti, ampak si lahko kdo predstavlja kakšne škodljive posledice bi to imelo v naši družbi, ki ji vlada nesprejemanje?

so stvari, ki jih ne morem zaupati niti najboljšim prijateljem, kaj šele, da bi jih objavljal na spletu. to je treba razumeti in sprejeti! stvari, ki so koristne in neškodljive, pa vam itak razkrijem. (primer disleksija) pri napredovanju v teoriji REI tudi ne gre za gole razlage, ampak tudi za spoznanja do katerih nekomu uspe priti, drugi pa si to zgolj želi. spoznanja so več od golega razumevanja teorije in prav spoznanja prinašajo največji napredek. spoznanje je namreč nekaj, kar usvojijo vsi trije razumi in ne zgolj racio.

druga stvar pa je, da slovenski izvirnik knjige v sebi skriva veliko več znanja, kot si to sploh lahko predstavljate … vse kar sem doslej tu pojasnil je dejansko mogoče izpeljati iz knjige in če je nekdo dovolj bister se tisto o načrtni zaljubljenosti, saj je okvir (ne pa podrobnosti) pojasnjen že v prvem svetu. podrobnosti pa so po vsej knjigi, le sestaviti jih je treba znati … celo jaz, ki sem knjigo zapisal, se še vedno učim iz nje, torej lahko uspeva tudi drugim. je pa res, da je vse v knjigi zakrito na tak način, da lahko vsak pride točno do tja, kamor mu njegova lastna spoznanja dovolijo.

Si želiš novih spoznanj?
Naroči knjigo [psi] >
Brezplačna poštnina!