Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Podiranje kulis

Eros:  … zdaj zvenite tako, kot da je tukaj tragično dejstvo, da se 95% ljudi ne sprejema in je po nas, ker ljubezni ne bo. kaj pa [psi]? ali mislite, da je ta knjiga tukaj zato, da nam ni dolgčas, ker pač ni ljubezni? knjigo smo dobili zato, da lahko razumemo, zakaj je ni, a tudi zato, da naredimo vse, kar je potrebno, da se bo ljubezen vrnila, kar pomeni, da je treba začeti iskati kulise in jih podirati. saj ni nihče rekel, da se bo zgodilo čez noč, ampak nekje je treba začeti in ko človek enkrat začne gre vedno hitreje, dokler nekega dne ne odkrije, da se sprejema. (več o sprejemanju)

že podiranje majhnih kulis prinaša velike spremembe in ima vpliv na druge okoli nas, saj opazijo, da nimamo kulise, ki smo jo nekoč imeli … ti sklepajo, da smo potem podrli tudi druge in zato podrejo še pri sebi kakšno, zakaj bi bili pa vi izjema … in ko vi opazite, da je on podrl svojo, boste našli še kakšno in še kakšno … in namesto, da bi vam bilo v življenju vse težje (kulise postavljamo, ker mislimo, da nam bo z njimi lažje) vam bo v življenju vse lažje … nato boste opazili prve pozitivne učinke in se vam bo zdelo vredno nadaljevati. mnogi ste že krenili po tej poti, ne zavedate se le, do kod ste prišli in kaj vas še čaka na njej … dokler pa ne odkrijete vsaj kakšne novosti na tej poti, se vam seveda zdi, da nikamor ne vodi. ampak vodi, naravnost proti cilju! zato je čas, da nehate jamrati in vzdihovati in ste srečni že zaradi dejstva, da vas je poiskala knjiga, ki vam kaže pot do cilja. boljšega vodnika si sploh ne morete predstavljati, je pa res, da si vas še tako dober vodnik ne more oprtati na rame in vas nesti na cilj … hoditi (brati) pa mora vsak sam!

2 Comments

  1. (Y)

  2. Z vsem spoštovanjem do knjige, do Erosa, do Življenja in do promotorja knjige gospoda B.M. Pripomnit želim le sledeče. Prav bi bilo, predvsem pa vsebinsko skladno, ko bi tudi promotor razvil dimenzijo dojemanja oz sprejemanja »kozmičnega reda« in bi se izogibal besedama »slučajno« in »naključje«. To mu želim. Iz srca.