Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Okrog 98% naših možganov uporablja Življenje

Eros: teorija REI utemeljuje, da nekje 98% naših možganov uporablja Življenje, to je tisto, kar je ustvarilo [psi]. tako ni nobenih viškov … ne govorim o različnih talentih in izumih ampak o fundamentalnih odkritjih kot je pitagorov izrek ali einsteinova e=m*c2 … nekaj, kar išče večja skupina znanstvenikov ali mislecev, nekdo pa razvozla … periodni sistem naravnih elementov je tako odkritje, ali pa sestava atoma (čeprav sta že ti dve odkritji tesno povezani, ju ni sestavil en sam človek).

do tega, kar se dogaja v 98% naših možganov niti slučajno nimamo dostopa. da ne bo nesporazuma, tudi zame velja popolnoma enako, čeprav sem zapisal knjigo, ki jo je ustvarilo Življenje. tistih 98% naših možganov predstavlja za Življenje nekaj podobnega kot je za nas ena možganska celica, le da Življenje nima svojega telesa, ampak so te funkcionalne enote povezava vseh živih bitij v eno celoto. tako ima ta um dostop do vseh informacij vseh živih bitij in to poteka hkrati, česar si mi niti v sanjah ne moremo predstavljati, saj naš um komaj zmore nekaj vzporednih misli.

nekompatibilnost z našim umom je taka, kot bi želel deževnika priključiti na usb. vse to, do česar mi lahko dostopimo in se nam zdi kot vstop v naš višji jaz pa ni nič drugega kot stik z našimi nezavednimi razumi. ta je možen in pomeni za naše zavedno razmišljanje zelo velik miselni potencial, ki je za nas nekaj povsem novega. naša emocio in instinkt operirata s številnimi informacijami, ki jih zavedni racio ne pozna, zato hitro pride tudi do zablode, da je ta stik dostop do necesa “višjega” zunanjega, včasih mislijo, da gre za stik s kakšnim drugim bitjem ali celo bogom. vendar je vse to mogoče pojasniti zgolj z dostopom do našega nezavednega dela uma.

One Comment

  1. lahko prosim še utemeljiš, kako si prišel do tega sklepa.