Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

O [psi] blogu

Če ste se znašli na tem blogu, ste najverjetneje tudi sami [psi]hoti (beri: oseba navdušena nad knjigo [psi]) ali pa firbci. :) Kakorkoli,

dobrodošli! :)

[psi] blog  je namenjen predvsem bralcem knjige [psi] – torej tistim, ki vsebino knjige že poznajo. Vsi ostali ste seveda prav tako dobrodošli, vendar vam ne morem zagotoviti, da boste lahko povsem razumeli vse o čemer piše Eros. [psi]hoti in Eros namreč uporabljamo nekatere izraze, ki so značilni za knjigo, npr. svetovi, kulise, Življenje, sprejemanje, REI, Racio, Emocio, Instinkt in podobno. Osnovno znanje o teoriji REI je še posebej pomembno, saj brez tega lahko na nekaterih mestih dobite povsem napačno predstavo o napisanem. Vsekakor pa “firbcem” in naključnim obiskovalcem priporočam, da si preberejo naslednje:

intervju z Erosommnenja bralcevpredstavitve knjige

Za vse ostale, ki jim je knjiga [psi] bolj ali manj (ali zelo ;)) všeč, pa je [psi] blog  prava zakladnica smerokazov do sreče in napotkov do sprejemanja. Tukaj se namreč najdejo (skoraj) vse Erosove dodatne razlage in zapisi o knjigi [psi], izbrani iz različnih pogovorov in razprav.

Zapisi so razporejeni v več kategorij, tako da lažje najdete tisto, kar vas zanima. Uporabite pa lahko tudi iskalnik v zgornjem desnem kotu. Naj vas na tem mestu samo opozoriva, da ko brskate po kategorijah ali berete zadnje zapise na prvi strani, zapisi niso prikazani v celoti (razen krajših), zato kliknite na gumb “Preberi več”, da preberete celotno vsebino. Ker nove razlage na blog dodajava, ko imava čas, so objave neredne in za vas povsem naključne (ali pa tudi ne ;)). Zato imate na voljo možnost, da se naročite na obvestila, ki jih dobite na vaš e-mail, ko na blog objavima nove razlage ali druge prispevke povezane s knjigo [psi]… treba je samo izpolniti tale obrazec [klik].

Naj mimogrede še opomniva, da tega bloga ne piševa midve, ampak ga samo urejava, upravljava in oblikujva. Vsa besedila, ki jih najdete v kategorijah pod Erosovi zapisi in razlage, so Erosovi – torej od pisca knjige [psi] osebno.

Želiva vam obilo užitkov ob odkrivanju samega sebe.

Maša in Maja

Vse ustvarjalce bi zelo pohvalil, da objavljajo članke, ki bodo mnogim pomagali do lažjega razumevanja sebe in sveta.
masa, res sem vesela, da tole pocnes, hvala ti!
Hvala, da ustvarjate za nas …
Čudovit blog, ki ga z veseljem prebiram. Hvala za vaš trud in delo! :)
Hvala celotni ekipi za vložen trud in hvala Življenju za knjigo[psi]. Mojemu življenju je vdahnila Življenje…
Hvala, da ste. Komaj čakam vaša sporočila.