Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Knjiga [psi], Eros

V življenju sprejmemo na tisoče odločitev, od katerih je odvisno, ali bomo našli srečo in ljubezen, prijateljstvo in zdravje pa tudi blagostanje.

Če bi se lahko v pravem trenutku vedno pravilno odločili, bi bilo vsakomur vse dosegljivo, toda to ni življenjsko. Ljudje se namreč razlikujemo po tem, da se eni iz svojih napak učimo, drugi pa ne. Spomnite se samo svoje prve nesrečne zaljubljenosti pa zavisti in čezmerne tekmovalnosti, ki sta skalili toliko prijateljstev. Spomnite se ovir, pred katerimi ste obtičali kljub njihovi nepomembnosti.

[psi] predstavlja novo razumevanje našega uma, in tako odpira povsem nov vpogled v svetove naših misli, odnosov in odločitev. Ker je življenje odvisno od razmišljanja, [psi] za vas ne bo le knjiga, ampak znanje, za katerega si ne morete privoščiti, da ga ne bi imeli.

Več informacij o knjigi [psi] lahko dobite na spodnjih povezavah, priporočamo pa tudi obisk strani na Facebooku, kjer ima [psi] že več kot 50.000 lajkov! No, najbolje je seveda, da preberete vseh 777 strani, ki jih knjiga [psi] ima, in se o genialnosti njene vsebine prepričate sami. :)

odlomek knjige [psi]  naroči [psi]

intervju z Erosommnenja bralcevpredstavitve knjige

psi knjiga eros

 

Mnenja bralcev

“Knjiga je in bo ostala moj zaveznik skozi življenje. vsebina me je prevzela, saj se z njo poistoveti skoraj vsak. Moti me edino to, da mi jo najbližnji vseskozi “kradejo” z nočne police. :)”

“Knjiga me je presunila zelo pozitivno, sem pa slišal v zadnjem času veliko govoric, da je čista komercialna potegavščina in da je napisana kot povzetek različnih religijskih, motivacijskih in drugih knjig podobne vrste … ampak sam osebno se oziram zgolj na sporočilnost knjige in moje prve vtise ter me te govorice ne zbegajo.”

“Super knjiga za vsakogar, za tiste, ki radi berejo zgodbice in tako za tiste, ki jih zanima poglabljanje vase in v resnice življenja. Ni pomembno kdo bere, nihče ne more mimo tega, da ga knjiga na nek način spremeni. Vsakogar približa ljubezni, življenju.”

“Med branjem se res dobro počutim in želim si da bi prej ali slej knjiga prišla vsakemu v roke. Že vsakdanje komuniciranje z ljudmi postane dosti boj enostavno. Da ne govorim o predsodkih, ki jih kar mrgoli med ljudmi. Ko prebereš knjigo določene stvari postanejo brez pomena in ko se nehaš ukvarjat s temi nepomembnimi stvarmi, ostane čas za pomembne.”

“Ta knjiga mi je odkar sem jo prvič prebral (3 mesece sem čakal v knjižnici, zato sem komaj čakal, da jo dobim v roke :) ), postavila življenje na glavo! ko sem jo prvič prebral, sem jo dojel kot nekakšen čuden roman, ko pa sem jo prebral še večkrat sem začel dojemati njen pravi pomen in poslanstvo.”

Še veliiiko več mnenj >>