Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Kako je Življenje ustvarilo [psi], ne da bi imel pisec dostop do tega razuma

Eros: tudi e in i nimata niti malo dostopa do Življenja. sta pa e in i razvila svoje neverbalne oblike komunikacij in prenosov, ki precej presegajo raven racijeve besedne ali pisne komunikacije. od tod pridejo tudi vse te zablode o dostopu do skupnega znanja. tega ni, so le posamezni razumi, ki se povezujejo na različne načine. i, ki upravlja z imunskim sistemom ima recimo zmožnost spreminjanja genoma, kar je izjemno. to namreč pomeni, da mora imeti tudi razumevanje genoma na bistveno višji ravni, kot sodobna znanost (racio). kljub temu pa gre tudi racio počasi vztrajno po tej poti razumevanja in [psi] je taka prelomnica.

kako je torej Življenje ustvarilo [psi] ne da bi imel pisec dostop do tega razuma?

koncept knjige je Življenje ustvarilo že zdavnaj, ta razum je tako genialen, da lahko predvideva tudi zelo majhne in daljnosežne dogodke, razen tega pa lahko tudi vpliva, na potek vseh dogodkov. razlog, da se ne vtika v naša življanja, kot si to predstavljamo pri bogu, torej ni v tem, da ne bi imel te možnosti intervencije, ampak tiči vse v tem, da načrtno vodi sistem tako, da se sami učimo na svojih napakah, saj je to edini dalnosežni napredek.

za to knjigo sem bil pripravljen in izbran že v prejsnjem kontinuumu, zato, ker sem prišel do ključnih spoznanj, do katerih drugi še iščejo pot. tudi moji predhodni kontinuumi so bili težki in naporni, dal sem skozi vse, kar smatramo za trpljenje in mučenje pri šolanju, vendar sem se iz vsega tega vedno privlekel do potrebnih spoznanj, zato mi do tega v tem kontinuumu ni več potrebno priti. nato je Življenje do potankosti pripravilo in predvidilo okolje v katerem sem se rodil in me s pomočjo številnih naključij vodilo do vsega znanja, ki sem ga potreboval za kreacijo te knjige. za vsakim naključjem v mojem življenju je bil torej načrt. vsaka informacija, ki je prišla v moj svet je imela svoj namen, ki je na koncu privedel, da sem lahko sestavil knjigo, natančno tako kot si je to Življenje že zdavnaj zamislilo.

180799_199930010032918_199728733386379_757531_5779563_n

seveda so se tudi pri pisanju pojavljala naključja in razmišljanja, ki so včasih knjigo tudi zapeljala izven zgodbe, ki si jo je zamislilo Življenje, toda tu so nastopila druga naključja, kjer sem napačne zapiske ali misli, ki so bile morda preveč po vzoru enega razuma, preprosto izgubil. včasih se je kaj tudi “izbrisalo” ali pa sem pozabil shraniti zadnji dokument ali karkoli. vselej, ko je bilo potrebno sem prejel tudi kak nenavadni klic, ki mi je v danem trenutku prinesel potrebne informacije ali pa moje misli odvrnil od napačnega … tako je korak za korakom, črko za črko in besedo za besedo nastajala ta knjiga, pod popolnim vodstvom in nadzorom tega zunanjega vira inteligence, kar se za mnoge zdi popolnoma bizarno.

zavedam se tudi, da ta predstava o tem, kako je prišlo do te knjige, marsikoga odbije že pred branjem (tudi mene bi, pred leti!) toda vse to smo ljudje in vsak ima pravico do svojega koncepta razmišljanja. Življenje te knjige ni ustvarilo z namenom, da nam karkoli vsili, zgolj za to, da dopusti intervencijo, ki lahko vpliva in prepreči propad naše družbe, ki je zapadla pod premočan vpliv enega od razumov. kar mi tukaj težko razumemo pa je, da Življenja nič ne skrbi, kako se bo vse to razpletlo. Življenje ne bi interveniralo niti v primeru, da bi se našel nekdo, ki bi to knjigo označil za škodljivo, zbral vse izvode in jih uničil … ni nobenega problema, to je le znak, da naša oblika družbe ni našla poti za naprej in sledil bi konec te družbe na osnovi katerega bi zrasla nova – še boljša in pravičnejša. res tak konec pomeni korak nazaj v kameno dobo, a Življenje ima časa na pretek. v resnici je vse v naših rokah in sami si krojimo usodo, ne da bi se tega prav zavedali.

razumi REI

nezavedni razumi pravtako komunicirajo med seboj in prav tako kot racio so v tem tudi omejeni, le da na drug način. Življenje teh informacij ne sprejme šele ob nastopu smrti, ampak jih ves čas spremlja v “real time”. skupnega znanja ni, je pa Življenje, ki ima svoje vedenje, za katerim je nekaj milijard let neprekinjene evolucije. da, nikoli nisem rekel, da imam dostop, do svojih kontinuumov, tako kot nimamo dostopa do Življenja tudi nimamo spominske povezave med kontinuumi. jaz sem glede svojega samo logično sklepal, ker se ponavadi pojavimo v okolju, kjer smo že bili vpleteni, to je na prvem mestu družina (sploh pa ni nujno). jaz poznam svoje šole in če pogledam življenja prednikov, nekdo izstopa prav po tem, da je prišel do stvari, do katerih meni v tem kontinuumu ni treba in ni prišel do stvari, ki sem jih spoznal v tem kontinuumu. kot drugo je zanimivo naključje, da sem se v prejšnjem življenju rodil in umrl na svoj rojstni dan – 13. v mesecu star 49 let, v tem pa sem se rodil 7.7.. sem tudi močno povezan z osebami, s katerimi sem bil prej in točno to, kar sem takrat dal tem osebam, prjemam zdaj od njih nazaj. in tu je še veliko več, česar pa zaradi anonimnosti ne morem razkrivati.