Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Erosove razlage

Kdaj ste nazadnje prebrali knjigo in želeli še… in še… in šeeee? Pa ne zgodbe, ampak samo vsebine.

[psi] je res nekaj posebnega. Nisem niti brala niti slišala za kaj podobnega, kaj šele izkusila.
Knjigo beremo večkrat; beremo jo 2x, 3x, 10x – lani sem slišala, da jo je neka gospa v enem letu prebrala kar 21x! In kot da nobeno branje ni dovolj, beremo še Erosove razlage in zapise. Res smo [psi]hoti. 😉 Ampak vse to ima smisel, ane? Ja, mi že vemo, drugi pa naj si mislijo kar si hočejo. :)

Sreča in čudovit načrt (ne naključje) je, da je Eros Slovenec. Brez tega ne bi mogli tako klepetat z njimi na Facebooku in ne bi dobili tako izjemnih dodatnih razlag vsega čuda iz knjige. Erosu en velik HVALA za potrpljenje in številne ure, ki jih prebije z nami na internetu (javno in privat). :)

Pa da ne dolgovezim – na tem blogu vas že tako ali tako čaka veliko branja – verjetno ste že opazili, da se zgoraj, če naslonite miško na “Erosove razlage”, odpre seznam kategorij v katere razvrščamo vse razlage. Prav tako lahko do kategorij dostopate desno ob strani. Za kronološki seznam vseh objav pa izberite mesec v arhivu, ki se tudi nahaja na desni strani.
S klikom na gumb “Več”, se bo razlaga v celoti odprla, poleg tega pa lahko vsako objavo tam tudi komentirate.

Uživajte na [psi] blogu,

Knjigo berem, tretjič in tile kometarji so res super – kot vodič, ki ti pokaže tudi tisto, kar med branjem sicer zgrešiš.
Komaj čakam na nove razlage. Ker sem začela razumeti sebe in druge…
Vse ustvarjalce bi zelo pohvalil, da objavljajo članke, ki bodo mnogim pomagali do lažjega razumevanja sebe in sveta.