Pages Navigation Menu

Blog za bralce knjige [psi]

Doživljanje Erosa in namen [psi] FB strani

Eros: s tem je nekako tako kot pri zaljubljenosti … spoznaš erosa in njegovo teorijo, se zaljubiš in vse v tvojem življenju dobi smisel … potem se pa eros nenadoma povsem spremeni, naenkrat ti več ne daje odgovorov na vsa tvoja vprašanja in ni več tako prijazen in euforičen kot na začetku … če boš spremljala kronologijo dogodkov za nazaj, boš ugotovila, da se to dogaja mnogim že vse od začetka in ko sem za ene euforičen sem za druge že apatičen in po nepotrebnem preveč skrivnosten … nihče pa ne pogrunta, da sem od vsega začetka v bistvu enak … in prav nič drugačen kot v knjigi.

avtor erosfb profil knjige [psi] (in prav tako psiblog) ni bil ustvarjen z namenom študija na daljavo, kjer bi udeležencem na koncu podelili doktorat iz teorije rei, ampak je namenjen za podporo knjigi, široki publiki, ki jo zanima to in ono glede nejasnosti o prebranem. seveda tudi bolj ali manj zahtevnim razpravam, ne pa poglobljenim študijam, kjer bi bilo morda samo še tu in tam komu kaj jasno. samo vprašanje časa je, kako dolgo se mi bo še dalo, saj to ni smisel mojega življenja. pač pisem v upanju, da bo tukaj sčasoma dovolj takih, ki bodo lahko novim razkrivali skrivnosti knjige in teorije namesto mene … in včasih uspe, včasih pa se moram vmešati, ker se nekateri (emocii) hitro počutijo kompetentne, pa žal popolnoma brcnejo v temo. zato je potrebna določena mera globine v katero se spuščam in žal tukaj zelo redko naletimo na takšne, ki bi za globino sploh bili primerni sogovorniki. pri večini pa se predolgo vrtimo okoli razmeroma preprostih stvari in ne pridemo daleč, ne po moji krivdi!

jaz nisem imel ničesar pa sem vse sestavil in napisal knjigo s 777 stranmi … če je bralcev intelekt dovolj velik, bo zlahka sam prišel do vsega tega, kar sem razvozlal tudi sam in morda še dlje.

Si želiš novih spoznanj?
Naroči knjigo [psi] >
Brezplačna poštnina!

2 Comments

  1. Srečno Valentinovo, dragi avtor! Želim Vam neskaljeno in srečno praznovanje!
    Tisti, ki Vas ne razumejo, se ukvarjajo z Vašo knjigo, tisti pa, ki vse razumejo, so šli že dalje.
    LP

  2. eros je lep točno tak kot JE!!!